Tuesday, April 6, 2010

6. aprill. 2010, kell 10:34

Pühad said läbi ja nädalane vaheaeg sai läbi. Kohemittemidagieiteinud!!!
Ja kool algas jälle, umbestäpselt neli minutit tagasi. Eile algas ka semana academica, serenataga- tudengipäevade laadne olukord. Kestab nädala, ma pean ühe päeva minema- lubasin imelapsele.
Aga eile oli hoopis tore, käisime koos serenatat otsimas, ei leidnud. Aga väga ei vaevanud ka sellega, hoopis istusime pingile, justkui kuuekümne aastased, mõlemal jalg üle põlve, rääkisime juttu ja jõllitasime seina millele on joonistatud mini Covilhã- tulevikust, haridussüsteemist ja vabalteemal.

Hetkel olen kodus, Kaija ka.
Joon kohvi(teine tass) ja söön mistafolhat. Kooliplaan on kella pealelõunaks, et mitte ennatlikult tormata, liigne agarus on ogarus.

Kõige pühadelikumaks pühade toiminguks kujunes hommikusöök(kell 14 või natuke peale) Erasmuse perega. Tehtud said väikesed grupid kes kõik tegid midagi söödavat ja igaüks valmistas ette ühe muna. Ma kleepisin- paar sõna, paar lille ja Carmen Kassi.
Tegime Kaijaga krepesid Nutellaga. Hea, et mingit muna asja ei teinud, sest kõik tegid.

Peale hommikusööki läksime jardimi, oli plaan minna mägedesse lõket tegema, vähemusrahvad ei läinud- sloveenlased, hispaanlased ja eestlased. Ootasime.

Hiljem sõime jääke hommikust ja keerasime vara magama.

No comments:

Post a Comment