Monday, February 27, 2012

mul on lilla blogi

Rock´n´coke





Lukus!

Tööpäev sai läbi, sõitsin vurr-vurr koju ja tee peal sähvatas. Kas ma sisemise ukse panin lukku? Mõtlen, et ju panin, igapäev panen ju. Ei teadnud, suht halb tunne oli. Südamerahu huvides oleks vaja ikka järgi tsekkida aga kuna laiskus nii suur siis veel kord mõtsin, et JUU ma ikka panin sisemiseukse ka lukku.
Tõin siis endale veel rahustavaid väiteid, et neid liigutusi mida ma päevast-päeva teeme me ei salvestagi endale mällu. Need on loomulikud.
Koju jõudes L ütles, kui olin muret kurtnud, et JUU ikka panid, iga päev paned ju kõik ilusti lukku ja siis ütlesin talle, et tavaiks saapad jalga, ma pean kontrollima minema. Tema veel mainis, et kui ma nii kallis ei oleks ta ei viitsiks.
Nii, olin tagasi töökohas ja mis selgus, uks oli lukus.

Sõitsime siis ilusti koju ja parkisin auto ära ja L tegi hea nalja: "Kas sa välisukse ukse ikka panid lukku?" Korraks tuksatas agaa...
Madafakkkk... jah, ma panin signalisatsiooni peale ja ukse lukku. Kontrollisin. Sel korral.

Ja siis kontrollisin auto uksi ja koduust ka, et kindel oleks.

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo
Selena Gomez Tattoo
Selena Gomez Tattoo
Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Selena Gomez Tattoo

Tuesday, February 21, 2012












Kaks kuklit ja suhteliselt lahja hernesupp kehas, tuju hea ja varbad ei külmeta. 
Kelgutanud ma ei ole juba aastaid ja suusatanud veel rohkem aastaid. Põhikooli ajal Kernu metsades täispuidust Visu suuskadega rühkimine on mu hinge rängad armid jätnud. Isegi Tartu maratoni olen nõus ainult Ringvaatest ja lühidalt jälgima.  

Võibolla kunagi järgmisel talvel asendan oma kurvad suusamälestused parematega, kuigi kui aus olla siis heidaks hea meelega hoopis talveunne või lendaks kaugele palmisaarele.

Nautige veel kes soovib, sest kevad on nurgataga! 

Lumeingliteni.






Danaus plexippus

The Monarch butterfly (Danaus plexippus) is a milkweed butterfly (subfamily Danainae), in the family Nymphalidae.




Its wings feature an easily recognizable orange and black pattern, with a wingspan of 8.9–10.2 centimetres.


The Monarch is famous for its southward migration and northward return in summer from Canada to Mexico and Baja California which spans the life of three to four generations of the butterfly.


The upper side of the wings is tawny-orange, the veins and margins are black, and in the margins are two series of small white spots. The fore wings also have a few orange spots near the tip. The underside is similar but the tip of the fore wing and hind wing are yellow-brown instead of tawny-orange and the white spots are larger.



Monday, February 20, 2012

English Rose

Katherine Ann Moss (sündinud 16. jaanuaril 1974 Londonis) on inglise modell.Ta sündis reisiagent Peter Edward Mossi ja baaridaam Linda Rosina Shepherdi vanima lapsena. Tal on noorem vend Mick, poolõde ja poolvend. Vanemad lahutasid, kui Kate oli 13-aastane.







"I would have wanted to be a rock star, a lead singer, if I wasn't a model. I'd go touring in a bus with my band. In my next life, that's the plan."


Sünnipäeva pidustused on nüüd õnneks möödas, 24 ei olegi nii paha. Tundub isegi, et arunatukest on nende mõne kena päevaga juurde tulnud. Eriti tänase, ka kevadeks lootust andva ilmaga.