Monday, July 5, 2010

Porto

Soe ja armas linn, eile n'gime eestlasi- kolme.
Ja majas kus peatume elab/s eestlane Mikk- v]rkpallur.

Maja on tohutult suur, umbes kahek[mne magamistoaga [hiselamu t[[pi vana hoone. Vannitoas on seltskonna m]ttes tore, et kuus pesuruumi on k]rvuti ja eraldatud k]igest kardina ja udu ebastabiilse seinaga. Kempsu kolmest kabiinist on [hel prilllaud, [hes on paberit ja [hes ei ole midagi.
K;;k on k]igi tubade peale [ks. Suur pere, palju pr[gi, h'sti palju pr[gi v]i meeletul hulgal pr[gi. Siin on need k]ik kolm kokku liidetud ja k[mnega korrutatud. Rott on ka vist ]he k[lmkapi alla 'ra surnud ja poolte toiduainete parim enne kuup'evad meenutavad siiani m;;dunud toredat aastat.
Maja elanikest oleme kohtunud paari l'tlannaga, paari itaallasega, hollandlasega, belglannaga, [he;; elaniku slovakiga, kreeklannaga, poolakaga.... ja tegelt p'ris paljudega aga p'ike on mu ajudega oma t;; teinud.

P'evad m;;duvad rannas peesitates, ookeani j'ises vees ujudes ja ]htul p'ikese p]letust ravides. K'ime ka j]e''res ilusaid ja soojasid ]htuid nautimas.
V'ljas on ligi 40C, ;;sel ribeiral 28C.
P'evasel ajal midagi asjalikku ei kannata v'ljas(linnas) teha, v]ib s[dame rabanduse saada.
Metrooga s]idame n[[d tasuta, sest kuulsime, et v'lismaalased nagunii trahvi ei pea maksma, isegi kui saavad. Kokkuhoiu poliiitika.
Otsustasin, et j''n siia seitsmendani. Siis Lissaboni.

Eile enne ;;d k'isime s;;mas- franseciniat.
T[[piline Porto s;;k.
Koosneb paljudest erinevatest vorstikestest, singist, lihast, peekonist, saiast, pooltoorest munast ja spets kastmest.
Loodan  siiski, k]ike seda ilu nautides, et mu selle suve puhkus j''b [[rikeseks.
Tahan t;;le!!!!!

Vabandan t'pit'htede puudumise p'rast!

No comments:

Post a Comment