Saturday, March 3, 2012

Päike sirab kõrgel, õues on mõnus lõhn, ma arvan, et kui hästi kuulata võib isegi linnukest siristamas kuulda. Ülemisekorruse joodikud kakerdasid koridoris ja üritasid mu koju sisse astuda. Õnneks sõna politsei aitab isegi umbkeelsete ja purupurjus inimeste puhul.

Kevad on käes!

Täna on kõik eeldused olemas, et alustada projekti "Suveks saledaks". Esimese sammuna vaatan ma Fashion Tv pealt ja guuglist ilusaid, edukaid ja salaedaid inimesi. Kuulan Rihannat, Gagat, Shakirat, Beyoncet.. Ühesõnaga kogun oma kujuteldavasse scrap booki inspiratsiooni ja motivatsiooni. Õige algus tagab edasise õnnestumise.

Nüüd tuleb end ära kaaluda. Numbrid kuskile sala kohta kirja panna, jooga matt välja võtta ja valida kõige päikeseopoolsem aken. Päikeselaigus on kordi mõnusam silmad kinni oma talvest kangeid luid ja lihaseid kangutada, pingutada ja venitada. Taustaks muidugimõista vaikus.

Söögiga on mul alati dilemma, kas süüa kõike mida tahan ja väga väikestes kogustes või praakida toidulaualt välja kõik mis ei ole kala, liha või salat. Pigem vist viimane varjant, sest kui kodus süüa teen siis tuleb ikka kogus arvestatust suurem ja ega siis valmis toitu ei saa seisma jätta.

Lõpuks kui päike juba nii palju jõudu on kogunud, et asfalt paistma hakkab siis hakkan jala tööle-koju käima ja võib-olla isegi stromkal jooksmas.

Miu-mäu, nüüd lähen Kalevisse vehklemist vaatama!